Arrangementer


HJ & Roots

Fredag d. 12.4 kl. 20.00


HENRIK JOHANNESSEN & THE ROOTS


Siden solokarrierens opstart er det gået stærkt for fynske Henrik Johannessen, der i 2021 udgav det anmelderoste debutalbum 'Farm Sessions’.

Efter sammenslutning med dygtige kontrabassist Peter Pelle og talentfulde strengemand Kevin Monie, er resultatet en stærk akustisk trio, der svinger fænomenalt og sender publikum direkte til Nashville.

Hj&Roots gjorde sig særligt bemærket da de vandt prisen ‘Instrumentalists of the year’ v. den internationale festival Texas Sounds i USA, og desuden blev nomineret til DANISH MUSIC AWARDS 2022 'Ud-af-det-blå-pris'. Henrik Johannessen & the Roots er en spirende country-trio værd at holde øje med.

HJ & Roots fremviser multimusikalsk talent efter alle gunstens regler, når både guitar, kontrabas, banjo, mandolin, lapsteelguitar og en gammel læderkuffert ombygget til stortromme, bringes i spil gennem koncerten.

Glæd dig dig til en superhyggelig aften på Karensdal og husk at sikre dig billet i god tid.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Kulturforeningen Kulturkrogen.


Billetter kr. 150 i forsalg. Medlemmer af Kulturkrogen kr. 125.

Bugala / Lauritsen / Laub

Fredag d. 6.9 kl. 20.00

Vi er utrolig stolte over igen - på Karensdal -at kunne præsentere "Hammond-Kongen" Kjeld Lauritsen.
Denne gang i et internationalt stjernebesat trio-format med den helt fantastiske og virtuose franske violinist Caroline Bugala og den altid sublimt swingende Esben Laub von Lillienskjold på trommer.

Caroline Bugala dukkede spontant op til en af Kjeld Lauritsens jamsessions på La Fontaine for en håndfuld år siden og lagde publikum ned med sit fantastiske spil. Inden hun havde spillet sine 2 numre var hun engageret til en koncert på stedet og hun har siden været en kær gæst i klubben.

Hendes spil er rodfæstet i mange års studier på klassisk violin, men da hun mødte jazzen blev en stor kærlighed født. Hendes eminente teknik og dybe rødder i swingende sigøjnerjazz giver afsæt for denne koncert, der når vidt omkring med afstikkere til blues, latinamerikansk musik og måske også en lille tango.

Kjeld Lauritsen på det store Hammond Orgel med baspedaler og roterende lesliehøjttaler og jazzmesteren Espen Laub på trommer kompletterer trioen.

Koncerten vil forme sig som et overflødighedshorn af følsomme og medrivende øjeblikke. Musik fra både Europæisk og Amerikansk jazztradition, og med fokus på den rige latinamerikanske musik.

En koncert man vil huske i lang tid!

Der bliver (igen) rift om billetterne, så husk at få købt i god tid til en STOR oplevelse!


Billetter kr. 225 i forsalg. Medlemmer af Kulturkrogen kr. 200


Arrangementer 2023


Kjeld Lauritsen (Hammond) trio feat. Staffan William Olsson (g) og Tom Olstad (dr.)


Koncert og foredrag: Hammondorglet - et forunderligt instrument


Tirsdag d. 14/2 - 2023 kl. 20.00


Nærmere info følger snarest. Men du kan allerede nu købe din billet her :

billetto.dk

Arrangementer 2022

Det er en stor glæde, at vi nu igen kan mødes på Karensdal og nyde god musik, god stemning og masser af nostalgi.

Samtidig er vi også stolte over og glade for at kunne facilitere og arrangere i samarbejde med byens nye kulturforening "KULTURKROGEN" (www.kulturkrogen.dk). For et beskedent årligt kontingent på 50 kr. kan man både støtte et godt formål, men også opnå rabat på foreningens arrangementer, der kan foregå forskellige steder i forskellige rammer.

Foreløbig er der planlagt 2 arrangementer i år på Karensdal.


Fredag d. 20.5 kl. 20.00


Bent Fabricius Bjerre - koncertforedrag med Langelands Trio


Fredag d. 28.10 kl. 20.00


Svaneborg/Kardyb - koncert på Karensdal
Dette bliver et absolut highlight! En stjernestund på Karensdal. Det er lykkedes at få den fremadstormende danske duo Svaneborg/Kardyb til Uldum, og du kan allerede nu sikre dig billet til en fantastisk oplevelse!

Det er SÅ lækker lækker musik. Stilfuldt, elegant, smukt, bevægende, minimalistisk, originalt og gennemført!

Ikke så underligt, at Jonas Kardyb og Nikolaj Svaneborg rider på en bølge og har fået stor succes i både ind- og udland.


Siden de to århusianske musikeres debutalbum, ‘Knob’, udkom i marts 2019, har der været fart på. ‘Knob’ blev ugens album på DR P8 Jazz og landede duoen to priser til Danish Music Awards: Årets Danske Jazzkomponist og Årets Nye Danske Jazznavn for deres ‘meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.’

“Svaneborg Kardyb leverer smukke melodier, organiske overgange med en elektronisk vibe og en afdæmpet coolness. De præsenterede os modigt for en minimalisme med et klart kunstnerisk overskud med et fantastisk og organisk groove og sammenspil, som var både elastisk og dynamisk” Jazz konkurrencen 2019. 

Med allerede 76 spillede koncerter i ind og udland siden debut albummet, samt en kommende showcase til We Jazz Festivalen i Helsinki i December 2020, har Svaneborg Kardyb allerede sat deres solide spor på live scenen og fremtiden tegner lyst.

Et nyt album er lige på trapperne primo november 2022, og duoen turnerer Europa tyndt i dette efterår.


Line up:


Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer & klaver
Jonas Kardyb: Trommer & percussion