Arrangementer

 

 

 

 

Arrangementer 2018

 

Fredag d. 16.marts kl. 19.30 "Udbryderkongen" temaaften med foredrag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets første arrangement bliver en rigtig temaaften om "gentlemantyven" med udgangspunkt i et spændende og underholdende foredrag om Carl August Lorentzen. Flugtkongen med den berømte tunnel i Horsens Statsfængsel, som nu er blevet genudgravet og en del af Fængslets betydelige oplevelser.

Foredraget med forfatter og grandnevø til Carl August, Jan Skaarup, tager udgangspunkt i bogen "Udbryderkongen", som han har udgivet i 2015. Det er en livsfortælling om en ganske usædvanlig personlighed! Bogen kan anbefales på det varmeste, men kan selvfølgelig også købes denne aften til en gunstig pris - lover forfatteren...

 

Der bliver en pause undervejs med kaffe og kage, som er incl. i billetten. Efter foredraget fortsætter aftenen som caféaften med salg af øl, vin, kaffe m.v..Så der er al mulig grund til at "hænge ud". Det bliver en totaloplevelse!!

Vi bygger videre på foredraget, og uden at afsløre for meget bliver Egon Olsen og Balling-universet også en del af aftenen. 2018 er året hvor Olsen Banden fylder 50, og vi må anbefale at besøge én af Nordisk films biografer søndag d. 4.3, hvor man kan genopleve Bandens store gennembrudsfilm "Olsen Banden i Jylland". Denne film kommer også til at spille en særlig rolle til "Udbryderkongen" på Karensdal, hvor Niels Krogsgaard vil tage os en tur med ind i Balling og Bahs-universet! Det bliver SKIDE godt!

 

Billetter købes i forsalg og koster 75 kr. incl. kaffe og kage i pausen af foredraget. Køb din billet her

Dørene åbnes kl. 19.00.

 

UDSOLGT UDSOLGT UDSOLGT Men kan skrive sig på venteliste. Benyt fortsat ovenstående link.

Der bliver muligvis frigivet et antal ekstra eller ubenyttede billetter. Du får direkte besked, hvis du står på ventelisten og det kan være lige fra ugen før til dagen før..

 

Hent plakat i A3 format (PDF)

Hent opslag i A4 (PDF) lige til at printe

 

 

 

Fredag d. 13.april kl. 21.00 "Koncert med Shubi.dk" - 70'er nostalgi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den ultimative Shubidua-aften og tur ned af memory lane tilbage til senhalvfjerdserne med en lille afstikker ind i firserne. I herligt selskab med Shubi.dk - et 6 mands liveorkester anført af "Bonden" alias Tommy Juncher.. Læs meget mere om Shubi.dk på www.shubi.dk.

 

Det bliver helt sikkert en forrygende aften med gang i de fodformede dansesko og smæk på fællessangen!

Gå ikke glip af denne enestående begivenhed og giv den bare 70'er gas med ankomst på din Kreidler Florett eller Puch Maxi! Iført de bredriflede fløjlsbukser med den blankpolerede stålkam i baglommen..

 

Vi garanterer at Jolly Cola og Yankie Bar naturligvis vil være i sortimentet denne aften i Karensdal Kolonial! Ganske vist er der jo altid plads til én til der bruger Rexona, men det anbefales at have billetten iorden...og tøv ikke for længe!

 

Billetter sælges i forsalg, koster kun 50 kr, og kan købes her

 

OBS OBS... UDSOLGT! Men kan skrive sig på venteliste. Benyt fortsat ovenstående link.

Der bliver muligvis frigivet et antal ekstra eller ubenyttede billetter. Du får direkte besked, hvis du står på ventelisten og det kan være lige fra 4 uger før til samme dag...

 

Dørene åbnes kl. 19.30