Arrangementer

Arrangementer 2019


 

Torsdag d. 8.8 kl. 19.30 "Nuets plaskende puls" - foredrag med Susanna Sommer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glæd dig til at møde Susanna Sommer i foredraget "Nuets plaskende puls". Et fælles lydrejse i et stykke Danmarkshistorie. Statsradiofoniens historie og betydning for vores fælles identitet siden 1925 og frem til nu.

Susanna er en prisbelønnet journalist, podcaster, radiovært (DR P1 m.m.) "lydfreak" og "radiot"! Senest har hun stået bag den formidable radioserie på P1 "Drømmenes Kaptajn" om Troels Kløvedal. Du kan læse om mere om Susanna på www.lyd.guru. 

Køb din billet (100 kr.) i forsalg nu. Benyt link her

 

 

Fredag d. 20.9 kl. 21.00 Shubi.dk (dørene åbner kl. 19.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shubi.dk på Karensdal! Glæd dig til en superhyggelig, festlig og dejlig september-aften med et toptrimmet 6-mand høj liveband, der i den grad har lagt sig i selen på overbevisende vis at levere alle de legendariske Shubidua-hits. Anført af Tommy Juncher går Shubi.dk all in på opgaven og ingen går således fri af en mikrofon! Alle synger med på kor - præcis som det originale Shubidua...Sådan skal det være!

Var du én af heldige, der red med på 70'er nostalgien, da Shubi.dk gæstede Karensdal tilbage i april 2018? Eller var du én af de mange der ikke nåede at få billet til en forrygende tur ned af memory lane i Karensdals nostalgiske og hyggelige rammer...Så er det nu du skal sikre dig billet til en rigtig festaften, hvor du skal påregne et vist slid på sangstemmen og lettere slitage på danseskoene...Glæd dig til Puch Maxi, Rexona, Jolly Cola og Shubi.dk...

Køb din billet (125 kr. + gebyr 4,75) til en herlig retro-aften her...

 

Du kan læse mere om Shubi.dk på www.shubi.dk eller på Facebook