Arrangementer

Arrangementer 2019

 

Torsdag d. 8.8 kl. 19.30 "Nuets plaskende puls" - foredrag med Susanna Sommer  

 

Glæd dig til at møde Susanna Sommer i foredraget "Nuets plaskende puls". Et fælles lydrejse i et stykke Danmarkshistorie. Statsradiofoniens historie og betydning for vores fælles identitet siden 1925 og frem til nu.

Susanna er en prisbelønnet journalist, podcaster, radiovært (DR P1 m.m.) "lydfreak" og "radiot"! Senest har hun stået bag den formidable radioserie på P1 "Drømmenes Kaptajn" om Troels Kløvedal. Du kan læse mere om Susanna på www.lyd.guru. Glæd dig til radionostalgi og kulturhistorie med én af Danmarks skarpeste fortællere..

Køb din billet (100 kr.) i forsalg nu. Benyt link her

Fredag d. 20.9 kl. 21.00 Shubi.dk (dørene åbner kl. 19.30)

 

Shubi.dk på Karensdal! Glæd dig til en superhyggelig, festlig og dejlig september-aften med et toptrimmet 6-mand høj liveband, der i den grad har lagt sig i selen på overbevisende vis at levere alle de legendariske Shubidua-hits. Anført af Tommy Juncher går Shubi.dk all in på opgaven og ingen går således fri af en mikrofon! Alle synger med på kor - præcis som det originale Shubidua...Sådan skal det være!

Var du én af heldige, der red med på 70'er nostalgien, da Shubi.dk gæstede Karensdal tilbage i april 2018? Eller var du én af de mange der ikke nåede at få billet til en forrygende tur ned af memory lane i Karensdals nostalgiske og hyggelige rammer...Så er det nu du skal sikre dig billet til en rigtig festaften, hvor du skal påregne et vist slid på sangstemmen og lettere slitage på danseskoene...Glæd dig til Puch Maxi, Rexona, Jolly Cola og Shubi.dk...

Køb din billet (125 kr. + gebyr 4,75) til en herlig retro-aften her...

 

Du kan læse mere om Shubi.dk på www.shubi.dk eller på Facebook

 

Arrangementer 2020

Fredag d. 3.4 - 2020 kl. 19.30  Kjeld Lauritsen - Hammond trio


Det er med STOR stolthed og faktisk noget af en drøm, at Karensdal Kultur kan præsentere jazz og blues-organisten Kjeld Lauritsens trio med hhv Per Gade (guitar) og Søren Frost (trommer). Klassemusikere fra den absolutte Superliga og af højeste internationale format. Det bliver ubestridt årets helt store oplevelse - og så i Uldum igen igen..!

Som optakt til selve koncerten vil Kjeld Lauritsen fortælle lidt om hammondorglet, dets historie, facts og anekdoter.
Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 4 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.
Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Per er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. med i Radioens Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.Trioen kompletteres nu af Søren Frost, der efter mange år i Esben Justs band vil fyre op under Hammondorglet med sine fede grooves. Hans eminente teknik og store kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter gør ham til det ideelle valg til et hårdtswingende jazz- og bluesband som Hammond Time. Hans kærlighed til New Orleansmusikken i dens mange former bringer desuden et herligt party-element til bandet.

Billetsalg åbner fredag d. 2.august kl. 19:00. Link til billetter